3 zile de …poveste

Bran Moeciu -Muntii Piatra Craiului

O excursie de poveste in adevaratul sens al cuvantului.Incepand cu primul obiectiv (Castelul de Lut )si pana la ultimul( Castelul Peles), minunatiile zonei nu podidesc sa ne surprinda si sa ne bucure ochii.Obiective pe care orice copil isi doreste sa le vada si sa se bucure de ele.Istorioare cu printi si printese ,povesti captivante despre dinozauri ,peisaje de vis si multa distractie toate impreuna contureaza o excursie demna de o saptamana intr-adevar altfel.

Obiectivele propuse :

  • Castelul de Lut –Valea Zanelor
  • Cetate Rasnov
  • Castelul Bran
  • Dino Parc
  • Castelul Peles
  • Posibilitate drumetie daca timpul si vremea ne permit

Castelul de Lut din Valea Zanelor,o minunatie de care copii se vor bucura cu siguranta.Aparent din turta dulce,castelul e facut exclusiv din materiale naturale:lut,nisip,lemn si…paie.

Castelul Bran sau Castelul Dracula, una dintre cele mai faimoase fortificatii din lume .Construit pe varful unei stanci, atrage anual mii de turisti veniti din toate colturile lumii pentru a-i afla povestea.

Cetatea Rasnov este ansamblul fortificat situat pe dealul calcaros aflat la sudul orașului Rasnov fiind unul dintre cele mai bine pastrate ansambluri fortificate din Transilvania.Totodata, cetatea ne ofera si o panorama superba asupra orasului.

Dino Parc Rasnov o experienta unica pentru copii.

Parcul se intinde pe o suprafata de 1,5 hectare si ne ofera un traseu captivant prin pădure, unde la fiecare colț pândește câte un dinozaur uriaș, care respiră, se mișcă și chiar scoate zgomote. Aici poți să te plimbi printre cele 47 de creaturi realizate din fibră de sticlă și rășină. Fiecare dinozaur este însoțit de un panou informativ care îți prezintă diferite detalii inedite despre fiecare specie.Cu toate aceste informatiile ghidului ne ofera amanunte despre fiecare specie in parte, o poveste pe care copiii o savureaza din plin.

Castelul Peles

Castelul Peleș a fost construit la inițiativa primului Rege al României, Carol I.Muzeul, cu o valoare inestimabilă, ce cuprinde o valență istorica, o alta memorialistică și una artistică, constituie o importantă componentă a zestrei culturale a poporului român.

Decorația interioară, concepută de Regina Maria ilustra crezul ei în materie de frumos. În testamentul moral adresat ,,Țării și Poporului român” Regina mărturisea: ,,dacă toate cele frumoase vă vor aminti de mine, voi fi pe deplin răsplatită pentru dragostea ce v-am purtat-o, căci pentru mine frumosul a fost un crez.”

🌟Pretul se calculeaza in functie de localitatea de unde se face plecarea, nr aproximativ de copii participanti (transport 20+1,35+1,44+1,52+1), numarul de zile dorit.
🌟Insotitorii grupului au costurile sustinute de firma organizatoare.