Obiective propuse:
Palatul Brukental Avrig reședința de vară
În vizitele sale la Viena baronul Brukenthal a fost impresionat de grandoarea palatelor imperiale de la Schönbrunn şi Laxenburg. Reîntors în Transilvania, acesta a preluat modelul palatelor în construţia reşedinţei sale de vară de la Avrig. Însăşi amplasarea acesteia este vizibil inspirată de Glorieta din parcul Schönbrunn. Parcul era format dintr-o grădină ornamentală, oranjerie, grădini cu triunghiuri, grădina cu fazani, fântâni și multe alei șerpuite care te înbie la promenadă.
Muzeul orășenesc Gh Lazar din Avrig, organizat în trei secţiuni şi o sală de expoziţii. Prima secţiune îi este dedicată iluministului Gheorghe Lazăr originar din Avrig,a doua secţiune prezintă exponate de artă populară şi obiecte de industrie casnică, iar ultima secţiune prezintă o cameră ţărănească cu interior specific zonei Avrigului.Sala de expoziţii cuprinde războie de ţesut şi obiecte de sticlărie realizate la Avrig. Un mic atelier de lucru ne este pus la dispoziție astfel incât, copiii au ocazia poate pentru prima dată in viață sa lucreze la un război de țesut
Ferma de Cerbi din Poiana Neamțului unde copiii au posibilitatea să vadă si să fotografieze cerbi si ciute de aproape.
Castelul de Lut Valea Zânelor o minunație de care copiii se vor bucura cu sigurață. Aparent din turtă dulce,castelul e făcut exclusiv din materiale naturale: lut, nisip, lemn si…paie.
🌟Prețul se calculează în funcție de localitatea de unde se face plecarea, nr. aproximativ de copii participanți (transport 20+1,35+1,44+1,52+1), numărul de zile dorit.
🌟Însoțitorii grupului au costurile susținute de firma organizatoare.