Tabără aventură Bran-Munții Bucegi

~Tabără aventură Bran~

~Munții Bucegi~

În urma acestei perioade dificile pentru fiecare dintre noi, în care copiii au petrecut foarte mult timp în fața monitoarelor lipsiți de natură si bucuria pe care ne-o oferă aceasta, vă propunem o tabără, care va oferii doritorilor o adevărată aventură prin activitățile și drumețiile organizate în cadrul acesteia.

📍Locul de desfășurare :Munții Bucegi
📅Perioada:  se stabilește la cerere pentru grupuri organizate minim 18 copii
📞Inscrieri si informatii: 0734546897( Lioara ) sau e-mail contact@gascamea.ro

✔️ Ce vom face in aceasta tabără?

🥾Drumeție în Bucegi, pe o minunată vale glaciară pe care drumeții o alintă “Gura de Rai”, cea mai frumoasă vale din Masivul Bucegi. Printre punctele de atracție amintim: Cascada Moara Dracului si Canionul Gaura. Vizitarea minunatelor stânci de calcar și a pajiștilor alpine, pline de flori montane unde Rhododendron-ul atrage prin culorile pantelor sângerii.

🏔Drumeție pe cele mai frumoase meleaguri din zonă cu cel mai mare interes turistic din tară. O incursiune in Măgura Branului, cu parcurgerea Crestei dinspre Bran-Predelut – Vf. Măgura Mica (Măguricea)

 

✔️În cadrul drumețiilor se vor da explicatii interactive precum:

🥾mersul si respiratia pe munte;
🗺curs de geografie montana pentru zonele parcurse
🔺marcajele turistice istorie, recunoastere si diferențierea lor față de cele forestiere/ cadastrale;
🧭lecții de orientare cu explicatii numeroase in teren;
informații generale despre clima; circuitul apei in natura; informatii turistice si de geografie zonală etc
🌺Flora, fauna, geografia zonei si curiozități despre acestea in zona Cheile Râșnoavei, Masivul Postăvaru
🥾Vom învăta de la profesionisti cum să ne echipăm corect pentru munte și să ne comportăm pentru a fi in siguranță și a nu aduce prejudicii naturii.

🧗‍♀Inițiere escaladă, tiroliană, rapell, montare/demontare cort , jocuri si concursuri pe echipe.
Cursuri interactive primii pasi in natura: amenajare adaposturi, vetre foc, apa, hrana, echipament specific adecvat conditiilor meteo si locatiei montane etc.

🎸În ultima seară, foc de tabără: chitară, concursuri, dans si voie bună.

!!!!Toate aceste activități vor fi desfășurate în parteneriat cu profesioniștii Clubului Montan Cireșarii Bran.

Obiectivele turistice vizitate în această tabără:

Castelul de Lut

Povestea Calendarului

Centrul Brașovului :

Piața Sfatului, inima orașului Brașov, locul de unde se aude gongul care anunță ora exactă, locul unde se desfșoară cele mai importante manifestări culturale este zona cu cele mai multe bătăi de aripi ale porumbeilor, iar lista poate continua.

Biserica Neagră, cea mai mare biserică în stil gotic din România denumită astfel datorită unui incediu care a avut loc și a distrus atunci parțial monumentul.Aceasta găzduieste una din cele mai mari orgi din Europa de Est și a fost construită de către comunitatea germană de aici. Strada Sforii una din cele mai înguste străduțe ale Europei,locul perfect pentru realizarea celor mai inedite selfi-uri.

Muzeul ”Prima Școală Românească”
O experiență cu totul interesantă să vizitezi prima școală românească din Brașov. Aici, pentru prima dată, în anul 1530 dascălii au predat lecții copiilor în limba română, aici s-au scris versurile primului imn national si tot aici a predat celebrul Anton Pann.

Castelul Bran sau Castelul Dracula
Una dintre cele mai faimoase fortificații din lume .Construit pe vârful unei stânci, atrage anual mii de turiști veniți din toate colțurile lumii pentru a-i afla povestea.

La toate obiectivele vizitate pe parcursul taberei (acolo unde se poate beneficia de acest serviciu) vom face programare pentru ghidaj turistic, astfel incât copiii în urma acestor vizite să rămână cu un bagaj de informații utile.

💰Pret se calculează în functie de numărul de copii participanți, pentru ofertă personalizată avem rugămintea să ne contactați!

❗Activitati si supraveghere pe tot parcursul taberei
❗materialele si echipamentele necesare acestor activități
❗un copil se consideră înscris in momentul in care achită o taxă de rezervare de 300 ron/loc. Taxa nu se returnează în momentul în care un copil se retrage.