TABĂRĂ DE VIS MARE și DELTA DUNĂRII

~Tabără de vis~

~Mare și Delta Dunării ~

Departe de tumultul lumii, acolo unde Dunărea îmbrățișează marea, aflăm povestea celui mai tânăr pământ. O zonă în care merită să ajungi măcar o dată în viață, un loc spectaculos bogat în floră si faună cum rar iți este dat să vezi. O tabără care unește laolaltă aproape tot ce și-ar putea dori cineva într-o vacanță binemeritată (bălăceală, plajă, excursii cu barca, obiective aparte și multă distracție). Această tabără este specială, deoarece ne oferă ocazia să ne bucurăm de apa mării pe o plajă extraordinară cu nisip fin și valuri foarte liniștite perfecte pentru copiii iubitori de scăldat, totodată oferindu-ne ocazia de a vizualiza spectacolul pe care ni-l oferă Delta.

📍Locul de desfășurare : Sfântul Gheorghe
📅Perioada: se stabilește la cerere pentru grupuri organizate minim 18 copii
📞Inscrieri si informatii: 0734546897( Lioara ) sau e-mail contact@gascamea.ro

✔️ Ce vom face în această tabără si unde ne vom desfășura activitățile?

Gazda noastră în această tabără va fi agropensiunea Drill din Rezervația Deltei Dunării, Sfântu Gheorghe. Situată intr-o zonă pitorească cu acces ușor la plajă unde ne vom scălda în mare timp de 4 zile.

🐟excursie ghidată în arealul Delta Dunării cu barca în care vom descoperii cele mai frumoase păsări pe salba de canale si lacuri din zonă, parteneri de călătorie fiindu-ne de această dată pelicani, egrete, pescăruși etc
🌾vom învăța despre flora și fauna din această zonă, despre viața localnicilor trăind cu siguranță momente unice.
🏖ne vom bucura de plajă, soare și blândele valuri ale mării, pe o plajă aerisită și retrasă (Sfântu Gheorghe) unde nu suntem nevoiți să ascultăm poveștile vecinilor de prosop
🏐Ne vom muta jocurile și activitățile specifice taberelor noastre pe plaja, într-un nisip inimaginabil de fin (fotbal și volei pe nisip)
🌅Ne bucurăm de răsărituri și apusuri aparte, cum numai Delta poate să le ofere

Deoarece drumul nostru spre această aventură este mai lung decât de obicei, vom face atât la dus, cât și la întors, oprire cu cazare peste noapte și masă în localitatea Bran. A doua zi odihniți, după servirea micului dejun, vom pleca mai departe în aventura noastră.

💰Pret se calculează în functie de numărul de copii participanți, pentru ofertă personalizată avem rugămintea să ne contactați!

⚓Croaziera cu barca pe canalele din Delta Dunării prețul îl vom cunoaște în funcție de numărul de participanți

❗Număr limitat de locuri (18 loc),un copil se consideră înscris în momentul în care achită o taxă de rezervare de 500 ron, restul sumei fiind achitată fie pe parcurs in mai multe transe, fie înaintea plecării. Suma de 500 ron nu se returneaza in momentul in care un copil se retrage.