Despre noi

Organizam excursii scolare pentru saptamana altfel, tabere pentru copii indiferent de varsta de la gradinite si scoli din orice localitate din tara.

  • DUMNEAVOASTRA ALEGETI LOCATIA, PERIOADA SI NUMARUL DE ZILE DORITE
  • NOI NE OCUPAM DE ORGANIZARE PANA LA CEL MAI MIC DETALIU
  • COPIII SE BUCURA DE MOMENTE FRUMOASE DE NEUITAT

”Calatoria este singurul lucru care se poate cumpara si care te face mai bogat.”

Am dat curs infiintarii acestei firme din dorinta de a oferi copiilor amintiri frumoase in una din cele mai importante perioade din viata lor .

Totodata mi-am dorit sa vin in intampinarea dascalilor si parintilor care constientizeaza cat de important este pentru copiii lor sa-si consolideze cunostintele de istorie si geografie dobandite in scoala, asigurandu-va ca evenimentele planificate pentru dvs. contribuie la largirea acestora. Am incercat ca fiecare din proiectele create sa aduca copiilor, pe langa un plus de cultura generala, si un strop de distractie .

Ba mai mult, aceste excursii/ tabere le ofera elevilor posibilitatea de a-si dezvolta spiritul de prietenie, vointa, disciplina, le ofera prilejul de a-si cunoaste mai bine colegii si dascalii, de a-si dezvolta capacitatile de adaptare si socializare. Aceste situatii noi, traite in cadrul unei excursii de grup, alaturi de persoane care nu reprezinta familia lor, ii pune in situatia de a-si gestiona propriul buget, de a invata valoarea banilor.

Cunoscand faptul ca in spatele acestor iesiri este o munca colosala, care poate ridica uneori probleme in ceea ce priveste alegerea locatiei de desfasurare, cazarea, masa sau transportul, vin in sprijinul dumneavoastra astfel incat grijile acestea sa dispara si sa aveti bucuria de a petrece momente frumoase alaturi de elevii dvs.

Venim in intampinarea cadrelor didactice care isi doresc sa organizeze iesiri in aer liber cu elevii, excursii, tabere, oferindu-le variante multiple pentru orice perioada, grup sau buget, totodata fiind deschisi si la sugestiile dvs.

Cu siguranta, impreuna vom putea alege varianta potrivita fiecarui grup in parte, astfel incat, la intoarcerea acasa, fiecare dintre noi sa fim siguri ca alegerea facuta a fost cea potrivita.

Lioara Hosu
Manager
BANAT SPORT EVENTS