Marturii

Cele mai frumoase amintiri,cel mai frumos loc...cei mai frumosi oameni.
Ioana Apopi (Peciu Nou)
July 06, 2018
Petrecandu-mi vacanta de iarna aici a fost cea mai buna idee.Locatia a fost foarte frumoasa,primitoare cu mancare delicioasa si persoane dragute.Pauzele de la ski erau cele mai grozave,transformand monitorii in oameni de zapada .A fost o vacanta grozava ,mi-am facut multi prieteni noi.Pacat ca plecam
Maya Peregi(Timisoara)
November 18, 2017
Prima mea tabara la munte a fost aceasta cu Lia si mi-a placut ca am descoperit cum este sa te dai cu saniuta si ca am facut multe jocuri interesante.Competitia de jocuri a fost foarte faina si ma bucur ca am luat locul I la Comoara Piratilor.
Cristina Catana (Timisoara)
March 19, 2017
A fost o excursie interesanta si in acelasi timp distractiva
Olariu Natalia (Izvin)
February 03, 2017
Mi-a placut cel mai mult istoria lui Aurel Vlaicu,m-a surprin ca a murit la doar 31 ani dar mi-a placut ca a inventat multe lucruri.Mi-a placut foarte mult si parada de la Alba Iulia si Salina unde mi-a fost putin teama de podul de scanduri pentru ca am avut senzatia ca voi cadea jos.
Oprea Loredana (Izvin)
February 06, 2017
A fost o excursie educativa,nu doar o deplasare la obiectivele turistice.Toate informatiile primite prin intermediul ghizilor au fost binevenite si sunt sigura ca si copiii au ramas cu multe dintre ele in suflet. Conditii de cazare, masa excelente.Va multumim!
Laura Varcus (profesoara)
June 30, 2018
Desi a fost o excursie scurta,au fost foarte frumoase momentele cand aflam ceva nou.Mi-a placut foarte mult la Salina si celelalte activitati au fost foarte frumoase si interesante.
Morari Flavia (eleva)
April 19, 2019
Conditii de cazare, masa foarte bune.Dat fiind faptul ca pe chipurile copiilor s-a vazut ca audescoperit lucruri noi prin intermediul ghizilor, spune totul.A fost foarte bine! Multumim
Lia Serafin (profesoara)
April 19, 2019
In numele meu si al clasei mele iti multumesc pentru cele doua zile minunate, pline de relaxare si pentru locurile frumoase pe care le-am intalnit.Iti multumesc!
Gabriela Tarta (invatatoare)
April 19, 2019
Arka Park :super!distractiv!merita! Peisaje frumoase...aer curat...mancare buna! Mai vrem!
Dorobantu Ovidiu(invatator)
April 19, 2019
O excursie reusita!
Bechira Cornelia (invatatoare)
April 19, 2019
Tot ce este frumos se sfarseste repede! Asteptam urmatoarea!!!
Grozea Angelica (invatatoare)
April 19, 2019
Super mega fun si relaxant ! Experienta frumoasa in varf de munte,pensiune superba,papa bun.Abia astept urmatoarea excursie !
Barbu Andra (parinte insotitor)
April 19, 2019
Am petrecut doua zile minunate cu dumneavoastra.Asteptam sa repetam excursia.
Tanase Alexandra (eleva)
April 19, 2019
A fost o tabara geniala !!!Cel mai mult mi-a placut la spa ,cand am urcat cu telescaunul si cascada cailor.Nu mi-a placut ca a fost lung drumul dar voi pleca de aici cu amintiri frumoase asa ca Multumesc Lia!!!
Ana Vera Zinca (eleva)
April 19, 2019
Tabara a fost foarte faina, primele doua zile m-am plictisit putin (drumul,colegi noi) dar dupa mi s-a parut o tabara foarte faina mai ales cand am mers la spa.Pentru ca tabara asta a fost asa faina ii multumesc la Lia!
Marusca Sarah Alanna (eleva)
April 19, 2019
A doua mea tabara si am prieteni buni.Nu prea mi-e dor de casa .Alex e de treaba chiar si ceilalti copii Multumesc Lia
Sarah Horgos (eleva)
April 19, 2019
Cel mai mult mi-a placut la party si in drumetie.Tabara a fost relaxanta si ma surprinde cat de treaba sunt copiii.A fost o tabara geniala .Singurul lucru ce nu mi-a placut a fost ca nu am avut tot timpul telefoanele.
Arthur Martin (elev)
April 19, 2019
A fost o tabara foarte ok, copiii sunt de treaba,obiectivele au fost interesante.Singurul lucru ce nu mi-a placut a fost regula cu telefonul.
Robi (elev)
April 19, 2019
A fost o tabara super!Mai vin si anul viitor pentru ca a fost genial!
Patricia Comlosan (eleva)
April 19, 2019
Prima excursie pe care am organizat-o cu elevii de la scoala;am avut mari emotii dar am pornit cu inima deschisa spre Sibiu. Totul a fost mai perfect decat mi-as fi putut imagina,activitatile au fost antrenante si au decurs foarte bine, fara incidente.Vremea a fost perfecta !Cu asemenea organizator Lioara Hosu,nu am nici o emotie ca orice excursie este perfecta !
Ioana Orha (profesoara)
April 19, 2019
Trei zile in care m-am reantors in copilarie....Multumesc!
Ursache Cristina (invatatoare)
April 19, 2019
Excursia de la Paltinis, Sibiu a fost ocazia in care cu totii am putut avea momente frumoase, pline de bucurie.Totul a fost perfect, organizarea exceptionala, iar copii au fost foarte fericiti , spunand ca niciodata nu vor uita aceasta excursie.
Zlatan Alina (invatatoare)
April 19, 2019
Tabara de la Sibiu a fost una minunata.Am avut multe activitati frumoase.Toti oamenii noi pe care i-am cunoscut au fost deschisi si prietenosi.S-au pus la mintea noastra si au cantatsi au dansat impreuna cu noi.Lucruri care sa nu-mi placa nu au fost nici macar faptul ca n-am avut telefoanele.Am avut activitati de facut fara telefoane la care am participat cu totii,creandu-ne multe amintiri frumoase pe care mi le voi aminti mereu.A fost prima mea tabara si cred ca si cea mai frumoasa tabara in care puteam merge.Ma bucur ca am cunoscut-o pe Lia si sper sa ne revedem si vara viitoare intr-o alta tabara noua.
Viviana (eleva)
April 19, 2019
Aceasta tabara a fost minunata si m-am simtit extraordinar de bine si abia astept tabara urmatoare in care imi doresc sa vin.
Miha (eleva)
April 19, 2019
Aceasta tabara a fost foarte frumoasa, mi-am petrecut timpul cu noi mei prieteni dar si cu Lia si Cosmin.
Andrei Orbulescu (elev)
April 19, 2019
Mie mi-a placut ca am fost cu Lia in Centrul Sibiului la zoo unde am vazut multe animalute ,la Arka Park pe tiroliana si in drumetie. Cel mai mult insa mi-a placut ca i-am facut Liei de ziua ei un cadou frumos realizat de noi si o petrecere surpriza facand-o sa planga de bucurie pentru ca nu se astepta.
Sonia (eleva)
April 19, 2019
Mie mi-a placut peisajul,plimbarea in Sibiu ,mancarea.Mi-a placut totul.Rebeca (eleva) Mi-a placut mancarea ,jocul de Uno, ca mi-am facut prieteni noi si peisajul.Nu mi-a placut ca nu am avut telefoanele .
Anda
April 19, 2019