CENTRU SPA SZEGED UNGARIA

Traseu: Timisoara –Sanicolau Mare –Cenad –Szeged

Cel mai mare oraș din sud-estul Ungariei, Szeged, găzduiește parcul acvatic acoperit Aquapolis Napfényfürdő, care are foarte multe de oferit. Pe lângă faptul că dispune de cel mai lung tobogan interior din Europa, piscinele din acest „oraș acvatic” oferă relaxare si pentru cei care caută liniște.

De asemenea, parcul dispune de numeroase bazine jacuzzi interior/exterior, sauna umeda + uscata, toate menite sa-ti ofere o zi de rasfat astfel incat sa-ti incarci bateriile.

  • Plecarea se face la ora 8.00 din punctul stabilit de comun acord.
  • Parcul se inchide la ora 20.00 ora Ungariei ora 21.00 ora Romaniei.
  • Inclus transport dus/intors, taxa intrare agualand pentru toata ziua (9.00 -20.00) Biletul contine drept la utilizarea: bazinului SZUE (bazin de înot, sauna uscata si umeda), a piscinelor de experienţe cu tobogane, piscinelor de la Wellnes-ul de familie şi piscinelor cu apă termală, lumea mama şi copilul, sală de joacă, cabină vestiară.
  • Copii au nevoie de buletin sau pasaport + imputernicire
  • In incita parcului se gasesc numeroase taverne care ofera masa de pranz, desi nu este interzisa servirea unui picnic personal.

Pretul se calculeaza in functie de localitatea de unde se face plecarea, nr aproximativ de copii participanti (transport 20+1,35+1,44+1,52+1), numarul de zile dorit.