CENTRU SPA SZEGED UNGARIA

Traseu: Timișoara –Sânicolau Mare –Cenad –Szeged

Cel mai mare oraș din sud-estul Ungariei, Szeged, găzduiește parcul acvatic acoperit Aquapolis Napfényfürdő, care are foarte multe de oferit. Pe lângă faptul că dispune de cel mai lung tobogan interior din Europa, piscinele din acest „oraș acvatic” oferă relaxare si pentru cei care caută liniște.

De asemenea, parcul dispune de numeroase bazine jacuzzi interior/exterior, sauna umedă + uscată, toate menite să-ți ofere o zi de răsfăț astfel încât să-ți încarci bateriile.

  • Plecarea se face la ora 8.00 din punctul stabilit de comun acord.
  • Parcul se inchide la ora 20.00 ora Ungariei, ora 21.00 ora României.
  • Inclus transport dus/întors, taxa intrare aqualand pentru toată ziua (9.00 -20.00) Biletul conține drept la utilizarea: bazinului SZUE (bazin de înot, saună uscată și umedă), a piscinelor de experienţe cu tobogane, piscinelor de la Wellnes-ul de familie şi piscinelor cu apă termală, lumea mama şi copilul, sală de joacă, cabină vestiară.
  • Copii au nevoie de buletin sau pașaport + împuternicire
  • În incita parcului se găsesc numeroase taverne care oferă masa de prânz, deși nu este interzisă servirea unui picnic personal.

🌟Prețul se calculează în funcție de localitatea de unde se face plecarea, nr. aproximativ de copii participanți (transport 20+1,35+1,44+1,52+1), numarul de zile dorit.
🌟Însoțitorii grupului au costurile susținute de firma organizatoare.