Cu susul în jos Avrig,Păltiniș –istorie,distracție și aventură

O experiență care vă va da cu totul peste cap, sfidați gravitația și incepeți distracția.

La Brambura Parc te asteaptă o casă de 200mp unde poți explora 9 camere, amenajate în întregime cu susul în jos.Imaginațivă cum ar fi să intrați într-o zi în casă și să vedeți că patul din dormitor este pe tavan …sau voi pășiți pe tavan … nu mai înțelegi nimic … până și banalele alimentele din frigider, totul este cu susul în jos, elegant și minuțios aranjat.

Tot în incinta Brambura Parc copiii se pot bucura de un parc de joacă cu topogane gonflabile și un mini zoo în care copiii pot vedea gingașele animăluțe Alpaca.

Muzeul Gh Lazăr Avrig

Organizat în trei secţiuni şi o sală de expoziţii. Prima secţiune îi este dedicată iluministului Gheorghe Lazăr originar din Avrig, a doua secţiune prezintă exponate de artă populară şi obiecte de industrie casnică, iar ultima secţiune prezintă o cameră ţărănească cu interior specific zonei Avrigului.Sala de expoziţii cuprinde războie de ţesut şi obiecte de sticlărie realizate la Avrig. Un mic atelier de lucru ne este pus la dispoziție astfel incât, copiii au ocazia, poate pentru prima dată in viață să lucreze la un război de țesut.

Ferma de cerbi și căprioare, unde copiii au posibilitatea să vadă, să atingă și să fotografieze cerbi și ciute de aproape.

Ce copil nu-si dorește să se cațere in copaci?

Nu trebuie să vă fie teamă, acum poate să-și facă și acest moft,în siguranță sub supraveghere.

Arka Park Paltinis situat in inima naturii, la 24 Km Sibiu in superba zona a Paltinisului ne pune la dispozitie un parc pentru copiii iubitori de natura si aventura.Jocurile traseele precum toate activitatile desfasurate in incinta parcului sunt concepute pe diferite nivele de dificultate in functie de varsta copiilor. Aici poti experimenta aventuri de neuitat alaturi de prieteni sau colegi. Parcul de aventura Arka Park este locul ideal pentru a petrece o zi in aer liber, practicand activitati sportive, bucurandu-te de aer curat si de o priveliste minunata.

🌟Prețul se calculează în funcție de localitatea de unde se face plecarea, nr. aproximativ de copii participanți (transport 20+1,35+1,44+1,52+1), numărul de zile dorit.

🌟Însoțitorii grupului au costurile susținute de firma organizatoare.