TABĂRA CU DE TOATE AVENTURĂ – PICTURĂ – FOTOGRAFIE

~ATELIERUL VESEL~

Tabăra în care copiii se vor bucura de provocări, activități și experiențe noi, distractive.Un loc în care participanții vor descoperii că pot face lucruri la care poate nu s-au gândit niciodată.

Intr-o lume digitalizată in care, probabil, nu există copil fără telefon mobil cu cameră foto, cu siguranță mulți cochetează cu fotografia fără a cunoaște noțiuni elementare care să-i conducă la realizarea unor cadre reușite.La fel și pictura este o activitate extrem de îndrăgită de copii insă, nu mulți îndrăznesc să ia o pensulă în mână și să se apuce de treabă.

Scopul acestei tabere este acela de a oferii  copiilor curajul de a-și descoperii  creativitatea, îndemânarea, fără a fi necesară o anumită experiență.

📍Locul de desfășurare : Stațiunea montană Păltiniș
📅Perioada: 17-21  IULIE 2023
📞Inscrieri si informatii: 0734546897 (Lioara) sau e-mail contact@gascamea.ro

 

✔️ Obiective vizitate pe parcursul desfasurarii taberei:

🐪 Grădina zoo din Sibiu, unde se vor întâlni cu numeroase specii de animale (tigrul alb, jucăușa familie de maimuțe, familia de lei, ursul brun)
⛪Cel mai mare complex etnomuzeal în aer liber din România, Muzeul Astra
⛪ Centrul orașului Sibiu – pentru că Sibiul este un oraș vizitat anual de milioane de turiști din întreaga țară și nu numai, nu vom lăsa nici noi deoparte o vizită în centrul său, unde vom afla legenda PODULUI MINCIUNILOR, ne vom bucura de PANORAMA superbă pe care ne-o oferă TURNUL CU CEAS

CE VOR FACE COPIII ÎN ACEASTĂ TABĂRĂ?

  • Se vor bucura de drumeții, încercând să imortalizeze peisajele și detaliile descoperite în natură, realizând (in urma informațiilor primite de la profesorul îndrumător) fotografii cu care să se mândrească ulterior

  • Vor afla informații de bază, fără de care nu am putea obține cadre reușite demne de a atrage atenția
  • Vor descoperii diferite teme și tehnici de pictură alături de profesorul coordonator bucurându-se la final de un portofoliu realizat din propriile mâini.

  • Vor descoperii distracția și  adrenalina pe care ne-o oferă parcul de aventură Arka Park Păltiniș. Pentru că vrem să ne bucurăm de natură la maxim și să experimentăm mereu lucruri noi, Arka Park vine în sprijinul nostru și ne pune la dispoziție numeroase trasee de cățărat pe diferite nivele de dificultate, tiroliene, toate menite să ne aducă o experiență de neuitat.

 

🎨PICTURĂ
🖌 Natură statică – desen în creion
🖌 Compoziție – desen în tuș peniță elemente din natură
🖌 Contraste cromatice – visul sursa de inspirație în pictura mea
🖌 Artă decorativă – colajul meu
🖌 Pictură pe sticlă

📸FOTOGRAFIE
📷 funcționarea aparatului/încadrare
📷 elemente de bază în fotografie /expunerea
📷 de ce este importantă lumina și cum ne folosim de ea
📷 sedințe foto peisaj, detalii, portret,apus de soare
📷 concurs foto –cele mai bune fotografii din tabără

Tabăra se desfășoară într-o zonă mirifică, mai exact în Stațiunea montană Păltiniș într-o locație care ne oferă o priveliște deosebită asupra  munților Cindrel, cu peisaje de poveste perfecte pentru a crea spațiul necesar desfășurării acestei activități.

💰  Pretul taberei 1570 Ron include :

🚐 Transport dus/intors cu plecare din Timișoara microbuz licențiat transport persoane
🛌 4 nopti de cazare  pensiune *** in camere de 4 locuri cu baie proprie + 3 mese/zi
🎲 Materiale necesare desfășurării jocurilor specifice taberelor noastre
🎲 Orele de pictură/fotografie +materialele necesare desfășurării activităților!!! Pentru fotografie, copiii trebuie să-și aducă de acasă fie telefonul, fie propriul aparat digital.
💲Biletele de intrare în parcul de aventură Arka Park pentru 6 ore de distracție

Prețul nu include:

❗taxe obiective (aprox 30 ron)
❗Pentru înscriere vă rog să verificați in prealabil (Lioara Hosu 0734546897) daca există loc disponibil, după care să faceți plata taxei de rezervare
❗Pentru rezervarea locului se percepe o taxă de 300 ron/copil   în contul firmei SC.BANAT SPORT EVENTS SRL CUI 34976978,J35/2145/2015. CONT RO06BTRLRONCRT0425685601 Banca Transilvania
❗Pentru orice nelamuriri sau alte informatii ma puteti contacta la tel 0734/546897 Lioara Hosu

Un copil se consideră înscris în momentul în care achită o taxă de rezervare de 300 ron, restul sumei fiind achitată fie pe parcurs in mai multe transe, fie înaintea plecării. Taxa nu se returneaza in momentul in care un copil se retrage.

❗Important

PĂRIȚII POT VIZUALIZA MODUL ÎN CARE SE DESFĂȘOARĂ ACTIVITĂȚILE ÎN FIECARE ZI, PE PAGINA NOASTRĂ DE FACEBOOK BANAT SPORT EVENTS ”GAȘCA MEA”, UNDE NOI POSTĂM ZILNIC POZE SI FILMULEȚE.