Paltinis -zoo,aventura

Arta, distractie si zoo impletite intr-un mod placut astfel incat sa satisfaca toate cerintele. O excursie care cu siguranta se ridica la asteptarile copiilor dornici de aventura si de o zi intradevar ALTFEL.
Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra, este unul dintre cele mai mari muzee în aer liber din Romania. Situat imediat la sud de Sibiu, muzeul conține creații ale civilizației populare tradiționale, pre-industriale românești. Casele, atelierele și complexele de cladiri sunt presărate in jurul unui lac, printre copacii Dumbrăvii Sibiului. Muzeul se întinde pe 96 de hectare, este străbătut de 10 kilometri de alei de-a lungul cărora se găsesc peste 300 de clădiri.

Gradina Zoologica din Padurea Dumbrava, se întinde pe o suprafaţă de peste 20 hectare.
si adăposteşte 268 animale şi păsări din 63 de specii: maimuţe, urşi, lupi albi,  lupi iberici, tigri, lei, jaguar, mistreţi, lame, cerbi carpatini, căprioare,  bivoli albi, ponei, piton reticulat, crocodil, fazani, papagali, păuni, porumbei.

Arka Park Paltinis situat in inima naturii, la 24 Km Sibiu in superba zona a Paltinisului ne pune la dispozitie un parc pentru copiii iubitori de natura si aventura. Jocurile traseele precum toate activitatile desfasurate in incinta parcului sunt concepute pe diferite nivele de dificultate destinate oricarei varste. Aici poti experimenta aventuri de neuitat alaturi de prieteni sau colegi. Parcul de aventura Arka Park este locul ideal pentru a petrece o zi in aer liber, practicand activitati sportive, bucurandu-te de aer curat si de o priveliste minunata.
Distractia resimtita in urma parcurgerii traseelor rezida in capacitatea lor de a-ti oferi un fior, fara a te pune in pericol. Nu este necesara o experienta anterioara pentru a face fata traseelor, ci doar echilbru, coordonare si dorinta de aventura/ adrenalina.
Toti aventurierii Arka Park Paltinis vor avea casti de protectie, vor fi echipati in hamuri si vor fi asigurati cu doua carabine cu sistem de siguranta, ceea ce face practic imposibila deconectarea completa de la cablul de siguranta.

Pretul se calculeaza in functie de localitatea de unde se face plecarea, nr aproximativ de copii participanti (transport 20+1,35+1,44+1,52+1), numarul de zile dorit.

« 1 of 2 »