Istorie și aventură în Munții Cibinului – Păltiniș

Artă, distracție și zoo împletite într-un mod plăcut, astfel încât să satisfacă toate cerințele. O excursie care cu siguranță se ridică la așteptările copiilor dornici de aventură și de o zi, întradevăr ALTFEL.
Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra, este unul dintre cele mai mari muzee în aer liber din România. Situat imediat la sud de Sibiu, muzeul conține creații ale civilizației populare tradiționale, pre-industriale românești. Casele, atelierele și complexele de clădiri sunt presărate în jurul unui lac, printre copacii Dumbrăvii Sibiului. Muzeul se întinde pe 96 de hectare, este străbătut de 10 kilometri de alei de-a lungul cărora se găsesc peste 300 de clădiri.

Grădina Zoologică din Padurea Dumbravă, se întinde pe o suprafaţă de peste 20 hectare.
si adăposteşte 268 animale şi păsări din 63 de specii: maimuţe, urşi, lupi albi,  lupi iberici, tigri, lei, jaguar, mistreţi, lame, cerbi carpatini, căprioare,  bivoli albi, ponei, piton reticulat, crocodil, fazani, papagali, păuni, porumbei.

Arka Park Paltinis situat în inima naturii, la 24 Km Sibiu în superba zona a Păltinișului ne pune la dispoziție un parc pentru copiii iubitori de natură și aventură. Jocurile, traseele, precum și toate activitățile desfășurate în incinta parcului sunt concepute pe diferite nivele de dificultate destinate oricărei vârste. Aici poți experimenta aventuri de neuitat alături de prieteni sau colegi. Parcul de aventură Arka Park este locul ideal pentru a petrece o zi în aer liber, practicând activități sportive, bucurându-te de aer curat și de o priveliște minunată.
Distracția resimțită în urma parcurgerii traseelor rezidă în capacitatea lor de a-ți oferi un fior, fără a te pune în pericol. Nu este necesară o experiență anterioară pentru a face față traseelor, ci doar echilbru, coordonare și dorința de aventură/ adrenalină.
Toți aventurierii Arka Park Păltiniș vor avea căști de protecție, vor fi echipați în hamuri și vor fi asigurați cu două carabine, cu sistem de siguranță, ceea ce face practic imposibilă deconectarea completă de la cablul de siguranță.

🌟Prețul se calculează în funcție de localitatea de unde se face plecarea, nr. aproximativ de copii participanți (transport 20+1,35+1,44+1,52+1), numărul de zile dorit.
🌟Însoțitorii grupului au costurile susținute de firma organizatoare.

« of 2 »