TABĂRA DE AVENTURĂ PĂLTINIȘ

🧗‍Ce copil nu-si doreste sa se catere in copaci? Fara teama, acum poate sa-si faca si acest moft, in siguranta sub supraveghere.

📍 Locul de desfășurare: Sibiu – Statiunea Paltinis (Muntii Cibinului)
📆 Perioada: 03 – 08 IULIE 2023
📞 Inscrieri si detalii : 0734546897 (Lioara) sau e-mail contact@gascamea.ro

Ce copil nu-si doreste sa se catere in copaci? Fara teama, acum poate sa-si faca si acest moft, in siguranta sub supraveghere.

Daca  copilul tau este dornic de aventura, îi plac activitatile in aer liber, drumetiile pe munte si jocurile in natura aceasta tabara este alegerea potrivita pentru el.
Programul acestei tabere promite ceva mai mult decat vizitarea unor obiective turistice, promite distractie si aventura, jocuri si competitie intr-un mod placut si in siguranta, activitati de escalada, tiroliene, precum si drumetii pe munte.

Locul de desfasurare al programului de aventură propus in aceasta tabara este Arka Park Paltinis situat in inima naturii, la 24 Km Sibiu in superba zona a Paltinisului.Jocurile traseele precum toate activitatile desfasurate in incinta parcului sunt concepute pe diferite nivele de dificultate  in functie de varsta copiilor.
Nu este necesara o experienta anterioara pentru a face fata traseelor, ci doar echilbru, coordonare si dorinta de aventura/adrenalina.
Toti aventurierii Arka Park Paltinis vor avea casti de protectie si echipament corespunzator pus la dispozitie de reprezentantii parcului astfel incat, copii sa beneficieze de siguranta maxima.

✔️ Obiective vizitate pe parcursul desfasurarii taberei:

🏛 Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra – unul dintre cele mai mari muzee în aer liber din Romania. O plimbare la pas prin incinta acestuia alături de ghida noastră, ne lasă impresia că am făcut un circuit al țării noastre
🦁 Gradina Zoologica din Padurea Dumbrava – se întinde pe o suprafaţă de peste 20 hectare si adăposteşte 268 animale şi păsări din 63 de specii: maimuţe, urşi, lupi albi,  lupi iberici, tigri, lei, jaguar, mistreţi, lame, cerbi carpatini, căprioare,  bivoli albi, ponei, piton reticulat, crocodil, fazani, papagali, păuni,  porumbei.
🔺Centrul Sibiului (Turnul Sfatului, Piata Mare, Piata Mica, Podul Minciunilor)
🏛Muzeul orășenesc Gh Lazar din Avrig
🦋 Brambura Parc
🦁 Ferma de cerbi și căprioare, unde copiii au posibilitatea să vadă, să atingă și să fotografieze cerbi și ciute de aproape.

Obictive de vizitat în Centrul Sibiului:

Turnul Sfatului considerat dintotdeauna un simbol al orașului Sibiu, oferă o priveliște încântătoare asupra urbei. În interiorul turnului poate fi observat și mecanismul ceasului.
Podul Minciunilor atrage de asemenea și el turiștii curioși de numeroasele legende care se aud despre el. Situat la trecerea dintre orașul de sus și cel de jos, pasarela se bucură de atenția vizitatorilor de pretutindeni, chiar și a tinerilor îndrăgostiți care își jură iubire eternă legând un lacăt ca simbol al iubirii ce îi leaga.
Muzeul Naturii Sibiu care cuprinde mai multe sectoare: evoluția lumii vii, ecosisteme, sectorul paleontologic, mineralogic, precum și câteva exponate de dinozauri în gradina aflată la intrarea în muzeu.
Muzeul de Istorie Casa Altemberger expoziţia oferă o imagine asupra felului în care oamenii au trăit în peşteri, bordeie, gospodării, villa romana sau în locuinţa medievală.
Activităţile umane sunt descrise de la procesarea vânatului la producţia specializată a ghildelor. Tot aici se pot vedea arme și armuri, monede, medalii etc.

O experiență care vă va da cu totul peste cap, sfidați  gravitația și incepeți distracția.
La Brambura Parc te asteaptă o casă de 200mp unde poți explora 9 camere, amenajate în întregime cu susul în jos.Imaginațivă cum ar fi să intrați într-o zi în casă și să vedeți că patul din dormitor este pe tavan J…sau voi pășiți pe tavan … nu mai înțelegi nimic … până și  banalele alimentele  din frigider, totul este cu susul în jos, elegant și minuțios aranjat.
Tot în incinta Brambura Parc copiii se pot bucura de un parc de joacă cu topogane gonflabile și un mini zoo în care copiii pot vedea gingașele animăluțe Alpaca.

Muzeul orășenesc Gh Lazar din Avrig, organizat în trei secţiuni şi o sală de expoziţii. Prima secţiune îi este dedicată iluministului Gheorghe Lazăr originar din Avrig, a doua secţiune prezintă exponate de artă populară şi obiecte de industrie casnică, iar ultima secţiune prezintă o cameră ţărănească cu interior specific zonei Avrigului. Sala de expoziţii cuprinde războie de ţesut şi obiecte de sticlărie realizate la Avrig. Un mic atelier de lucru ne este pus la dispoziție astfel incât, copiii au ocazia poate pentru prima dată in viață sa lucreze la un război de țesut.

 

✔️Ce facem in aceasta tabara?

🦋 DRUMETIE Daca tot suntem in inima muntilor Cindrel minunatele peisaje ne invita la drumetie, pe un traseu amenajat in care ”CLOPOȚEL” ne supune la diferite provocări de echipă, drumetie care se incheie cu o panoramă frumoasă asupra stațiunii. Tot în această frumoasă drumeție vom putea vedea si locul de unde pleacă SĂNIUȚA DE VARĂ de care ne vom bucura și noi.

 

❗Pentru participarea in aceasta tabara nu este nevoie de o experienta anterioara pentru a face fata traseelor, ci doar de echilibru, coordonare si dorinta de aventura. Toti copii vor avea casti de protectie si echipament corespunzator pus la dispozitie de reprezentantii parcului, astfel incat sa beneficieze de siguranta maxima.

❗La finalul acestei aventuri fiecare participant va primii un certificat de escalada care atesta nivelul la care a ajuns pana la finalul taberei.

💰Pretul taberei – 1540 Ron/copil (grup 31 copii ) + 3 adulți însoțitori, include :

🚐Transport dus/întors + excursiile necesare pentru atingerea tuturor obiectivelor
🛌 Masa si cazarea soferului
🛌 5 nopti de cazare pensiune ***+ 3 mese/zi (mic dejun, prânz, cină)
🛌 Masa si cazarea profesorilor însoțitori
📝2 intrări în parcul de aventură a câte 3 ore  (escalada,tiroliana,jocuri)total 6 ore
📦 Materiale necesare pentru desfășurarea jocurilor pe echipe specifice taberelor ,menite să le dezvolte concentrarea, atenția, spiritul de echipă etc.
❗Grupul va fi insotit pe toata perioada desfasurarii excursiei de organizator,care se va ocupa de toate rezervarile necesare pentru vizitarea obiectivelor si programarea ghidajului la obiectivele unde se ofera acest serviciu.

❗Nu include taxele de intrare la obiectivele turistice.

  • Pentru confirmarea perioadei se percepe o taxă de rezervare de 300 ron/copil  în contul firmei BANAT SPORT EVENTS SRL CUI 34976978,J35/2145/2015. CONT RO06BTRLRONCRT0425685601 Banca Transilvania.
  • In cazul in care un copil rezervă un loc iar pe parcurs doreste să renunțe, poate recupera taxa, doar dacă acesta va fi inlocuit de alt copil.
  • Taxa de rezervare nu se returnează decât în cazul în care evenimentul este anulat de firma organizatoare sau un alt colaborator, din motive serioase.
  • Pentru orice nelamuriri sau alte informatii ma puteti contacta la tel 0734/546897 Lioara Hosu