Tabăra Maramureş-Munții Rodnei

Maramureșul este cu adevărat locul în care, poți spune că te întorci în timp. Un muzeu in aer liber, care și-a sculptat în lemn propria istorie, un tărâm cu păduri fermecate și dealuri line strajuite de căpițe țuguiate.

📍 Locul de desfășurare: Vișeu de Jos
📆 Perioada: 26-30 iunie 2023
📞 Inscrieri si detalii : 0734546897 ( Lioara ) sau e-mail contact@gascamea.ro

✔️ Obiective vizitate pe parcursul desfasurarii taberei:

🌈Cimitirul vesel de la Săpânţa
🏛 Muzeul Satului Maramuresan (Sighetul Marmatiei)
🚵O drumeție la Cascada Cailor din Rezervatia Naturală Munții Rodnei
🚂Plimbare cu Mocanita (Valea Vaserului)

✔️Ce facem în această tabără?

📸vizitam cele mai importante obiective turistice din zona
🚂facem o călătorie pret de câteva ore pe o distanta de 20 Km cu Mocănița, trenul care lasă în urmă o dâră groasă de aburi şi care ne va purta printr-un ţinut de legendă având ca parteneri de călătorie fluturi coloraţi şi buburuze
💨avem ocazia de a vedea cum este alimentată si cum functioneaza o astfel de locomotiva

🎼In Popasul Paltin unde Mocanit face pauza de aprox 1 ora noi ne bucuram de un picnic sanatos in natura ascultand muzica specifica zonei, invatam sa dansam, stam tolaniti pe iarba ascultand cursul raului Vaser si ne bucuram de racoarea lui.

🚵Drumeție la Cascada Cailor unde urcăm cu telescaunul până la jumătatea drumului după care avem de parcurs aproximativ 30 min la pas pentru a ne bucura de aceasta minunație .
Ne jucam diverse jocuri în poienița de langa cascada, nu înainte de a ne bucuram din nou de o masă pe cinste în natură, la aer curat, înconjurați de brazi și de sunetul pe care îl face apa în căderea ei.

După atâtea drumeții și activități frumoase, o seară relaxantă la unul dintre centrele spa din zona este tocmai ce avem nevoie (piscină, jacuzzi, salină).
🎊petrecere și karaoke în ultima seara de tabara

După cum v-am obișnuit în fiecare tabără prima parte a zilei o vom dedica atingerii obiectivelor propuse, iar în partea doua a zilei vor fi nelipsite jocurile și concursurile distractive, menite să le dezvolte copiilor atenția, coordonarea și spiritual de echipă.

💰Prețul taberei – 1300 Ron include :

🚐transport dus/intors + deplasare obiective
🛌4 nopți cazare pensiune***, grup sanitar propriu +3 mese /zi, desert
📦materiale activitati jocuri
❗pretul nu include taxa de intrare la obiectivele turistice

Un copil se consideră înscris în momentul în care achită o taxă de rezervare de 300 ron, restul sumei fiind achitată fie pe parcurs in mai multe transe, fie înaintea plecării. Taxa nu se returneaza in momentul in care un copil se retrage.