Brașov – Aventura din inima țării

Brașovul atrage anul mii de turiști deoarece  este unul din cele mai bine păstrate orașe. Cetățile și zidurile medievale  încă accesibile, ascund o poveste plină de istorie și cultură. Înconjurat de munți, Brașovul  este o destinație potrivită atât pentru cei care vor să se piardă pe străduțele cu aer medieval, cât și pentru cei care iși doresc puțină aventură la aer curat. Cultura, natura si aventura  se împletesc atât de bine aici în inima țarii încât, această destinație sa ridică la nivelul așteptărilor oricarui turist indiferent de vârstă.

Obiective propuse:

Piața Sfatului, inima orașului Brașov, locul de unde se aude gongul care anunță ora exactă, locul unde se desfșoară cele mai importante manifestări culturaleeste zona cu cele mai multe bătăi de aripi ale porumbeilor, iar lista poate continua.

Biserica Neagră, cea mai mare biserică în stil gotic din România denumită astfel datorită unui incediu care a avut loc și a distrus atunci parțial monumentul. Aceasta găzduieste una din cele mai mari orgi din Europa de Est și a fost construită de către comunitatea germană de aici. Strada Sforii una din cele mai înguste străduțe ale Europei, locul perfect pentru realizarea celor mai inedite selfie-uri.

Muzeul ”Prima Școală Românească”

O experiență cu totul interesantă să vizitezi prima școală românească din Brașov. Aici, pentru prima dată, în anul 1530 dascălii au predat lecții copiilor în limba română, aici s-au scris versurile primului imn national si tot aici a predat celebrul Anton Pann.Colecții de carte veche, documente originale ale domnitorului Constantin Brâncoveanu, Sala de clasă “Anton Pann”, Sala “Diaconul Coresi”, Sala “Cartea şi Cărturarii braşoveni” si  Sala cu vatră.

Emblema Brașovului –Muntele Tâmpa

Dacă ajungi în Brașov și urci pe Tâmpa,  poți  spune că ai fost o dată în viață în Carpații Orientali. Da, muntele Tâmpa face parte din masivul Postăvaru și este înconjurat aproape în totalitate de…orașul Brașov. De la cei 960 de m altitudine, sigur o să îți faci o idee despre zidurile cetății Brașovului și împrejurimi, oricum, priveliștea îți taie respirația.

Parc Aventură Brașov

Cel mai mare parc de aventura din Europa de Est. Se întinde pe o suprafață de 2,5 hectare de pădure și conține 120 de platforme, 130 de jocuri și este potrivit pentru toate categoriile de vârste. Emotie, aventură, curaj, adrenalină distracție. O experiență unică vă oferă “Marea Tiroliana peste Lac” – lungime 300 metri dus, 200metri intors cu inaltime maxima 3 metri, care te ajută să traversezi lacul intr-un mod… suspendat.

Canionul 7 scări Timisul de Jos

O destinatie perfectă pentru cei care vor să facă o drumeție cu mic cu mare. Peisajul superb, aerul curat si traseul care nu necesită mare condiție fizică, face ca acest obiectiv sa fie tot mai căutat in ultima vreme.

Zoo si Planetarium Brașov, Superland si Paradisul Acvatic (o balaceală pe cinste) sunt alte trei puncte de mare interes pentru copii, care la alegere pot fi introdusein program sau inlocuite in functie de preferințe, vârsta copiilor, numărul de zile alese pentru excursie.

 

🌟Pretul se calculează în funcție de localitatea de unde se face plecarea, nr. aproximativ de copii participanți (transport 20+1,35+1,44+1,52+1), numărul de zile dorit.
🌟Însoțitorii grupului au costurile susținute de firma organizatoare.