Sibiu –centru istoric,muzee,zoo si aventura

Arta ,distractie si zoo impletite intr-un mod placut astfel incat sa satisfaca toate cerintele. O excursie care cu siguranta se ridica la asteptarile copiilor dornici de aventura si de o zi intradevar ALTFEL.

Un loc boem, cu străduțe medievale întortocheate, mărginite de case micuțe sau de clădiri impozante, cu piețe încăpătoare, cu turnuri de observație și ziduri de apărare, centrul istoric al Sibiului ne ofera numeroase obiective care merita vizitate.

Obiective propuse:

  • Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra
  • Zoo Sibiu
  • Muzeul Naturii
  • Vizita centrul Sibiului (Turnul Sfatului,Podul Minciunilor,Piata Mare,Piata Mica )
  • Arka Park Paltinis

Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra, este unul dintre cele mai mari muzee în aer liber din Romania. Situat imediat la sud de Sibiu, muzeul conține creații ale civilizației populare tradiționale, pre-industriale românești. Casele, atelierele și complexele de cladiri sunt presărate in jurul unui lac, printre copacii Dumbrăvii Sibiului. Muzeul se întinde pe 96 de hectare, este străbătut de 10 kilometri de alei de-a lungul cărora se găsesc peste 300 de clădiri.

Gradina Zoologica din Padurea Dumbrava, se întinde pe o suprafaţă de peste 20 hectare si adăposteşte 268 animale şi păsări din 63 de specii: maimuţe, urşi, lupi albi,  lupi iberici, tigri, lei, jaguar, mistreţi, lame, cerbi carpatini, căprioare,  bivoli albi, ponei, piton reticulat, crocodil, fazani, papagali, păuni,  porumbei.

Ce copil nu-si doreste sa se catere in copaci?Nu trebuie sa va fie teama, acum poate sa-si faca si acest moft,in siguranta sub supraveghere.

Arka Park Paltinis situat in inima naturii, la 24 Km Sibiu in superba zona a Paltinisului ne pune la dispozitie un parc pentru copiii iubitori de natura si aventura.Jocurile traseele precum toate activitatile desfasurate in incinta parcului sunt concepute pe diferite nivele de dificultate in functie de varsta copiilor. Aici poti experimenta aventuri de neuitat alaturi de prieteni sau colegi. Parcul de aventura Arka Park este locul ideal pentru a petrece o zi in aer liber, practicand activitati sportive, bucurandu-te de aer curat si de o priveliste minunata.

Distractia resimtita in urma parcurgerii traseelor rezida in capacitatea lor de a-ti oferi un fior, fara a te pune in pericol. Nu este necesara o experienta anterioara pentru a face fata traseelor, ci doar echilbru, coordonare si dorinta de aventura.

🌟Pretul se calculeaza in functie de localitatea de unde se face plecarea, nr aproximativ de copii participanti (transport 20+1,35+1,44+1,52+1), numarul de zile dorit.
🌟Insotitorii grupului au costurile sustinute de firma organizatoare.

« of 2 »